Ανακάλυψε

Με αφετηρία το ξενοδοχείο μας μπορείτε να επισκεφθείτε τα πιο σημαντικά μνημεία της χώρας μας, να δείτε τους θησαυρούς που κρύβουν τα μουσεία της περιοχής μας αλλά και να απολαύσετε τις πολλές και όμορφες παραλίες, που θα βρείτε σε μικρή απόσταση, για όλα τα γούστα.
Καραθώνα

Καραθώνα

Αμμώδης οργανωμένη πλαζ με ρηχά νερά, μόλις 5' με το αυτοκίνητο από το ξενοδοχείο μας. Μπαράκια και ταβέρνα κατά μήκος της παραλίας.
Αρβανιτιά

Αρβανιτιά

Χοντρό πετραδάκι στο κέντρο της, bραχώδης στις άκρες της, όπου η πρόσβαση στη θάλασσα γίνεται με μικρές μεταλλικές σκάλες. Η πιο κοντινή παραλία στην πόλη του Ναυπλίου. Προσβάσιμη με τα πόδια.
Τολό

Τολό

Τουριστικό θέρετρο με αμμώδη παραλία και πληθώρα επιλογών σε φαγητό, ποτό και καταστήματα δώρων.
Κονδύλι

Κονδύλι

Διαυγή και βαθιά νερά με ψιλό βότσαλο. Περίπου 15' με το αυτοκίνητο από το ξενοδοχείο μας.
Καστράκι

Καστράκι

Η παραλία αποτελείται από ψιλό έως χοντρό βότσαλο με αμμώδη βυθό.
αρχαία Ασίνη

αρχαία Ασίνη

Ακριβώς δίπλα στο Τολό. Πιο μικρή και απομονωμένη παραλία με βότσαλο.
Κάντια

Κάντια

Αμμώδης παραλία με μπαράκια και ταβέρνες σε διάφορα σημεία της παραλίας.
Παλαμήδι

Παλαμήδι

Tο φρούριο του Παλαμηδιού, που δεσπόζει πάνω από το Ναύπλιο, αποτελεί ένα από τα σπουδαιότερα επιτεύγματα της βενετσιάνικης οχυρωματικής αρχιτεκτονικής.
Μπούρτζι

Μπούρτζι

Tο επιθαλάσσιο φρούριο, που έμεινε γνωστό με την τουρκική ονομασία Mπούρτζι, δηλαδή πύργος, αποτελεί σήμα κατατεθέν της πόλης του Nαυπλίου.
Νέα Τίρυνθα

Νέα Τίρυνθα

Ο χαμηλός λόφος της Τίρυνθας, στο 8ο χιλιόμετρο του δρόμου Αργους-Ναυπλίου, κατοικήθηκε αδιάλειπτα από τη Νεολιθική εποχή μέχρι την ύστερη αρχαιότητα.
Μυκήνες

Μυκήνες

Οι «Πολύχρυσες Μυκήνες», το βασίλειο του μυθικού Αγαμέμνονα, που πρώτος ύμνησε ο Όμηρος στα έπη του, είναι το σημαντικότερο και πλουσιότερο ανακτορικό κέντρο της Ύστερης Εποχής του Χαλκού στην Ελλάδα.
αρχαίο θέατρο Επιδαύρου

αρχαίο θέατρο Επιδαύρου

Το αρχαίο θέατρο κατασκευάστηκε από τον αρχιτέκτονα Πολύκλειτο. Φημίζεται για τη συμμετρία και την ομορφιά του. Με μέγιστη χωρητικότητα 13.000 θεατών το θέατρο φιλοξενούσε τους μουσικούς, ωδικούς και δραματικούς αγώνες που συμπεριλαμβάνονταν στη λατρεία του Ασκληπιού.
Αρχαιολογικό Μουσείο

Αρχαιολογικό Μουσείο

Το αρχαιολογικό μουσείο Ναυπλίου στεγάζεται στο επιβλητικό Ενετικό λιθόκτιστο κτήριο που κλείνει με το εντυπωσιακό του μέγεθος και την αυστηρή, συμμετρική του φόρμα τη δυτική πλευρά της πλατείας Συντάγματος.
Πολεμικό μουσείο

Πολεμικό μουσείο

Το Πολεμικό Μουσείο Ναυπλίου στεγάζεται στο κτίριο της Πρώτης Σχολής Ευελπίδων και εδώ ο επισκέπτης παρακολουθεί την ιστορία της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων και της νεότερης ιστορίας της Ελλάδας.
παράρτημα Εθνικής Πινακοθήκης

παράρτημα Εθνικής Πινακοθήκης

Στο διατηρητέο νεοκλασικό κτίριο που στεγάζεται, διαθέτει μια εκλεκτή συλλογή από έργα εμπνευσμένα από τον απελευθερωτικό αγώνα των Ελλήνων (Θ. Βρυζάκης, Φ.Μαργαρίτης, Διον,Τσόκος, Ν.Γύζης, Νικ.Λύτρας κ.α.), τα οποία τονίζουν και δίνουν αισθητή μορφή στον ιστορικό χαρακτήρα της πόλης.
Μυκήνες και Επίδαυρο από Ναύπλιο

Μυκήνες και Επίδαυρο από Ναύπλιο

Ταξίδεψε πίσω στο χρόνο και ανακάλυψε την αρχαία ιστορία της Αργολίδας. Ανακάλυψε τα απομεινάρια της αρχαίας πόλης των Μυκηνών, σημαντικό κέντρο του Ελληνικού πολιτισμού από το 1.600 π.Χ. μέχρι το 1.100 π.Χ. και επισκέψου την Επίδαυρο, μνημείο Εθνικής κληρονομιάς, με το επιβλητικό της αρχαίο θέατρο, ένα μέρος θεραπείας και πολιτισμού.

Book now

Περιήγηση στο Ναύπλιο

Περιήγηση στο Ναύπλιο

Καλώς ήρθες στο Ναύπλιο! Ζήσε μια αξέχαστη εμπειρία στην πρώτη πρωτεύουσα της Ελλάδας η οποία θεωρείται ένας από τους ομορφότερους και ρομαντικότερους προορισμούς της χώρας! Περπάτησε στα γραφικά σοκάκια του Ναυπλίου παρέα με έναν ντόπιο και επισκέψου τα πιο δημοφιλή σημεία της. Ανακάλυψε τα σημάδια των Φράγκων, Ενετών και Οθωμανών στην αρχιτεκτονική της πόλης, καθώς απολαμβάνεις την ευωδία των βασιλικών και γιασεμιών που διακοσμούν τα Βενετσιάνικα μπαλκόνια της.

Book now

Μυκήνες, Αρχ. Κόρινθος, Ισθμός & Επίδαυρος από Ναύπλιο

Μυκήνες, Αρχ. Κόρινθος, Ισθμός & Επίδαυρος από Ναύπλιο

Ανακάλυψε τις ποιοτικές ομορφιές της Πελοποννήσου, η οποία θεωρείται το κέντρο του αρχαίου κόσμου. Εδώ βρίσκεται το μέρος όπου η αρχαία ελληνική μυθολογία συναντά την ελληνική ιστορία , εκεί όπου ο μύθος του Ηρακλή γεννήθηκε και αναπτύχθηκε. Ο Ισθμός της Κορίνθου και η Αρχαία Κόρινθος με το μουσεία της, οι διάσημες Μυκήνες και το Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου με την εξαίρετη ακουστική, μας περιμένουν να μας διηγηθούν την ιστορία τους και να μας ταξιδέψουν στο πίσω στο χρόνο.

Book now

Ξενάγηση στον κόσμο του Ελαιόλαδου

Ξενάγηση στον κόσμο του Ελαιόλαδου

Η ελιά είναι η βάση της διατροφικής αλυσίδας της μεσογείου, η οποία έχει αποδειχτεί ότι είναι το πρότυπο της υγιεινής διατροφής και μακροζωίας. Η Αργολίδα είναι μια περιοχή πλούσια σε ελιές και προϊόντα που προέρχονται από αυτές. Περπατήστε ανάμεσα σε ελαιώνες, επισκεφθείτε ένα παραδοσιακό ελαιοτριβείο, μάθετε τα μυστικά της ελληνικής ελιάς και τα στάδια μεταποίησής της σε παρθένο ελαιόλαδο. Η εμπειρία τελειώνει δοκιμάζοντας διάφορα παράγωγα ελιάς, όπως αγνό παρθένο ελαιόλαδο σε φρέσκο ψωμί, καρπούς ελιάς, γλυκά και παραδοσιακό λικέρ.

Book now

Ξενάγηση στον κόσμο του Μελιού & Ούζου

Ξενάγηση στον κόσμο του Μελιού & Ούζου

Μάθετε τα μυστικά του ελληνικού μελιού και της απόσταξης. Επισκεφθείτε ένα παραδοσιακό αποστακτήριο, μάθετε τα χαρακτηριστικά του ούζου και τσίπουρου και δοκιμάστε παραδοσιακές τοπικές αποστάξεις. Επισκεφθείτε ένα παραδοσιακό εργαστήριο μελιού όπου ο μελισσοκόμος του σας αποκαλύπτει τον τρόπο με τον οποίο διατηρούνται οι κυψέλες και πως γίνεται η συγκομιδή του μελιού. Φορέστε την στολή του μελισσοκόμου για να θαυμάσετε τον μαγικό κόσμο των μελισσών στο φυσικό τους περιβάλλον και γευτείτε μοναδικές ποικιλίες τοπικού μελιού και παραδοσιακών γλυκών με κύριο συστατικό το μέλι.
Ποδηλασία στο Ναύπλιο

Ποδηλασία στο Ναύπλιο

Ξεκινώντας από το κάστρο του Παλαμηδίου, ανεβείτε σε ένα ποδήλατο και ανακαλύψτε τις ομορφιές του Ναυπλίου και της ευρύτερης περιοχής. Κατηφορίζοντας από τον λόφο, επισκεφθείτε μια μεγάλη αμμώδη παραλία και απολαύστε ένα παραδοσιακό πικνίκ. Περπατήστε για λίγο δίπλα στην θάλασσα και επισκεφθείτε ένα όμορφο παρεκκλήσι και στη συνέχεια κάντε ποδήλατο για να επιστρέψετε πίσω στο Ναύπλιο, με συντροφιά την υπέροχη θέα του Αργολικού κόλπου.

Book now

Γαστρονομική περιήγηση στο Ναύπλιο

Γαστρονομική περιήγηση στο Ναύπλιο

Μια διαφορετική γεύση του Ναυπλίου! Περπατήστε στα πιο όμορφα αξιοθέατα της παλιάς πόλης, μάθετε την ιστορία τους και ταυτόχρονα ανακαλύψτε τους κρυμμένους παραδοσιακούς γαστρονομικούς θησαυρούς. Μπείτε σε επιλεγμένα καταστήματα τροφίμων και, ανάλογα την εποχή, δοκιμάστε μερικές από τις πιο εξαίσιες λιχουδιές, όπως τοπικό τυρί, κρασί, καφέ και παγωτό, που βρίσκονται διαθέσιμα στην πόλη.

Book now

Μελισσοκόμος για μία ημέρα

Μελισσοκόμος για μία ημέρα

Φορέστε τη στολή του μελισσοκόμου και επισκεφθείτε το φυσικό περιβάλλον των μελισσών. Μπείτε σε ένα εργαστήριο μελισσοκομίας, μάθετε τα μυστικά της και γευτείτε τοπικό μέλι και ελληνικά γλυκά με κύριο συστατικό το μέλι.

Book now

Θαλάσσιο Καγιάκ στο Ναύπλιο

Θαλάσσιο Καγιάκ στο Ναύπλιο

Ο Αργολικός κόλπος είναι ένας ιδανικός προορισμός για τους λάτρεις του θαλάσσιου καγιάκ. Ξεκινώντας από το πανέμορφο λιμάνι του Ναυπλίου, ακολουθήστε την ακτογραμμή της Ακροναυπλίας και μαγευτείτε από την εξαίρετη θέα των 3 κάστρων του Ναυπλίου, τις απομακρυσμένες παραλίες, τα γραφικά τοπία και τους δύσβατους κολπίσκους. Πιστοποιημένοι και έμπειροι εκπαιδευτές σας συνοδεύουν σε όλη τη διαδρομή , προσφέροντάς σας όλες τις απαραίτητες οδηγίες και εξοπλισμό, προκειμένου να διασφαλίσουν την καλύτερη και ασφαλέστερη κωπηλατική βόλτα σε αυτήν την πανέμορφη ακτογραμμή της Αργολίδας.

Book now

Ιππασία στο Ναύπλιο

Ιππασία στο Ναύπλιο

Είτε σας αρέσει σαν σπορ, είτε σαν χόμπι ή απλά σαν εμπειρία, η ιππασία είναι πολύ συναρπαστική, προσφέροντάς μεγάλες δόσεις ενθουσιασμού. Κάθε φιλόδοξος αναβάτης μπορεί να δοκιμάσει τις ικανότητές του στην ιππασία και να γευτεί τα πρώτα βασικά βήματα της επαφής με ένα άλογο σε ασφαλή διαδρομή. Απολαύστε μία ωριαία ιππική διαδρομή μέσα από παραδοσιακά χωριά, ελαιώνες και πορτοκαλεώνες με πανοραμική θέα τις ομορφιές της Αργολίδας. Μια μοναδική απόδραση που σίγουρα θα σας μείνει αξέχαστη.

Book now

Πεζοπορία στο Ναύπλιο

Πεζοπορία στο Ναύπλιο

Η Αργολίδα είναι ένα ιδανικό μέρος για τους λάτρεις της πεζοπορίας. Αρχαία μονοπάτια ανάμεσα σε αρχαιολογικά μνημεία , παραλιακά μονοπάτια με θέα τα καταγάλανα νερά του Αργολικού κόλπου από τη μια μεριά και τα φρούρια της Αργοναυπλίας από την άλλη, δίνουν την ευκαιρία σε κάθε πεζοπόρο να γευτεί το σύνολο του ελληνικού τοπίου και της ιστορίας του, καθώς θαυμάζει το μεγαλείο της ελληνικής φύσης.

Book now

Δρόμοι κρασιού στη Νεμέα

Δρόμοι κρασιού στη Νεμέα

Επισκεφθείτε τους ατελείωτους αμπελώνες της Νεμέας, το μέρος στο οποίο ο Ηρακλής σκότωσε το λιοντάρι και εκτέλεσε τον πρώτο από τους 12 άθλους του, και γευτείτε τα μυστικά του κρασιού και της οινοποιίας . Επισκεφτείτε τον αρχαιολογικό χώρο της Νεμέας και το αρχαίο στάδιο και μάθετε για τους Νέμεους αγώνες, μπείτε σε ένα τοπικό οινοποιείο και μια μονάδα παραγωγής ξυδιού (ή ανάλογα με την περίοδο επίσκεψη σε δεύτερο οινοποιείο) και γευτείτε μοναδικές ποικιλίες κρασιού, συνοδευόμενες από ελληνικές λιχουδιές. Γνωρίστε τους παραγωγούς τους και μιλήστε μαζί τους για τα μυστικά της Ελληνικής οινοποιίας.

Book now

Μάθημα μαγειρικής στο Ναύπλιο

Μάθημα μαγειρικής στο Ναύπλιο

Από την αρχαιότητα έως τις μέρες μας, η ελληνική κουζίνα έχει άρρηκτα δεθεί με την κοινωνική ζωή, συνδυάζοντας την διατροφική ικανοποίηση με την επικοινωνία και τη διασκέδαση. Σε αυτή την δραστηριότητα, μπαίνουμε μέσα στα μυστικά της ελληνικής κουζίνας και μαγειρεύουμε ελληνικές παραδοσιακές συνταγές. Είτε είστε επαγγελματίας σεφ ή είτε απλά είστε λάτρης της μαγειρικής και του καλού φαγητού, έχοντας ως καθοδηγητή έναν ντόπιο επαγγελματία σεφ, θα έχτε την τύχη να γνωρίσετε και γευτείτε την ελληνική γαστρονομία.

Book now

Φωτογραφική εξόρμηση στο Ναύπλιο

Φωτογραφική εξόρμηση στο Ναύπλιο

Το Ναύπλιο είναι ευρέως γνωστό ως ένας ιδανικός φωτογραφικός προορισμός. Βενετσιάνικα μπαλκόνια, κάστρα, πύργοι, στοές, κανόνια και πολλά άλλα σημεία είναι μερικά από αυτά που μπορούμε να αποθανατίσουμε φωτογραφικά. Ανεξάρτητα από την ποιότητα της φωτογραφικής σας μηχανής και το επίπεδο γνώσης σας, επαγγελματίας φωτογράφος αναλαμβάνει να σας μάθει τα μυστικά της, διδάσκοντάς σας φωτογράφιση τοπίων, δρόμου και αρχιτεκτονικής.

Book now

Rafting στην Αρκαδία από Ναύπλιο

Rafting στην Αρκαδία από Ναύπλιο

Μόλις 2 ώρες οδήγησης από το Ναύπλιο, διασχίζοντας τα βουνά της Αρκαδίας, μπορείτε να βρείτε ένα από τα ομορφότερα ποτάμια της Ελλάδος, τον Λούσιο ποταμό, ιδανικό για Rafting καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους. Πλούσια βλάστηση, μικροί καταρράκτες, τοξωτές γέφυρες, φαράγγια και πτηνά είναι μερικά από αυτά που θα θαυμάσετε στην δίωρη διαδρομή μέσα στην βάρκα σας. Κατά την άφιξή σας στο σημείο τερματισμού , απολαύστε μία ωριαία πεζοπορία μέσα σε πυκνή βλάστηση, τερματίζοντας σε έναν υπέροχο καταρράκτη.

Book now

Παπαφλέσσα, Άρια
211 00, Ναύπλιο
27520 21548

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Social

Πολιτική καταλύμματος

Επικοινωνήστε μαζί μας